Lost sound on my ome pc

Boys love the Toys ... Discuss the latest toys, technologies, Virus Alerts, Help others with Home Improvements or fixin the car, etc.

Moderator: Referees

Post Reply
User avatar
Brian Shepherd
Superstar
Posts: 1004
Joined: Tue Jun 24, 2003 6:03 pm
Location: Moose Jaw, SK

Lost sound on my ome pc

Post by Brian Shepherd » Tue Nov 06, 2007 4:58 pm

I have Windows XP and today when I turned my computer on I had no sound.

Everything is plugged in and the mute is not on, and the volume is adjusted properly. Why does it not work?

I can also add that Windows Media Player Version 11 will not play any music either.

I've attached a picture of the window that pops up when I try to play music in Windows Media Plaer.

I now notice that Paint won't open

User avatar
Brian Shepherd
Superstar
Posts: 1004
Joined: Tue Jun 24, 2003 6:03 pm
Location: Moose Jaw, SK

Post by Brian Shepherd » Tue Nov 06, 2007 5:03 pm

mmmm, I restarted the computer and now it works, strange.

User avatar
Inquiring Mind
Hall of Famer
Posts: 6576
Joined: Sat Jul 03, 2004 1:24 pm

Post by Inquiring Mind » Tue Nov 06, 2007 5:10 pm

I'm glad I could help, and you're welcome... where shall I mail the invoice?

:tease:
-

Look. We can go round and round about this all the live long day. Let's keep it simple. I embody amazement. Can you dig on that? Good. Then meet me on the corner of rock and roll, and bring a flask of something that burns.

User avatar
Brian Shepherd
Superstar
Posts: 1004
Joined: Tue Jun 24, 2003 6:03 pm
Location: Moose Jaw, SK

Post by Brian Shepherd » Tue Nov 06, 2007 5:12 pm

Inquiring Mind wrote:I'm glad I could help, and you're welcome... where shall I mail the invoice?

:tease:
The same place you mailed in the repair advice :cowboy:

BBBob
Hall of Famer
Posts: 9041
Joined: Sat Nov 30, 2002 9:17 am

Post by BBBob » Tue Nov 06, 2007 5:38 pm


MulderS
Starter
Posts: 423
Joined: Wed May 30, 2007 10:54 am
Location: Toronto

Post by MulderS » Tue Nov 06, 2007 8:37 pm

Just a hardware conflict.

Luck it was your sound, Back in the windows 98 days my Modem and Sound Card Shared an IRQ

So if i was on the internet i couldn't play any sounds if i did = dead computer and had to reboot

User avatar
Soundy
Playground Hero
Posts: 36
Joined: Sun Oct 14, 2007 1:44 pm
Location: Lion Country

Post by Soundy » Sun Nov 11, 2007 9:55 am

Brian Shepherd wrote:
Inquiring Mind wrote:I'm glad I could help, and you're welcome... where shall I mail the invoice?

:tease:
The same place you mailed in the repair advice :cowboy:
BWAHAHAHAAH, that's classic ;)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest