RAM

Boys love the Toys ... Discuss the latest toys, technologies, Virus Alerts, Help others with Home Improvements or fixin the car, etc.

Moderator: Referees

Post Reply
LFITQ
Champion
Posts: 3341
Joined: Thu Oct 24, 2002 11:53 am
Location: In the "Q" ..... for tickets
Contact:

RAM

Post by LFITQ » Thu Dec 27, 2007 9:50 pm

Anyone know how I find out what type of RAM my comp takes?

I have an ASUSTeK Computer INC. A8N-SLI DELUXE 1.XX Motherboard, and I know I have 1GB of ram but am looking at adding some more. Just not sure what type I need to get.

Anyone know how I can find out?
"Why don't you knock it off with them negative waves? Why don't you dig how beautiful it is out here? Why don't you say something righteous and hopeful for a change?" - Sgt Oddball

I send vbeers to asshats hoping they will mellow out

BBBob
Hall of Famer
Posts: 9041
Joined: Sat Nov 30, 2002 9:17 am

Post by BBBob » Fri Dec 28, 2007 1:36 am

http://www.crucial.com/

Or http://www.cpuid.com/cpuz.php (download/ install free app)

:wink:

phpbb_ pal!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest